Modellera formas med fantasi

modelleraModellera räknar in flera olika sorters leror, och modellera används på flera olika ställen. Bland annat av nybörjare i hobbyn, av folk mer vana att arbeta med modellera, av skolor och utbildningar, av folk som gör saker i modellera som de säljer och liknande.

http://modellera.nu/

Modellera finns som skrivet i flera olika sorter, modellera som kan lufttorkas, som bränns i ugn, som kan återanvändas flera gånger, som är mjuk, som kan användas för all sorts modellbygge, i olika färger och liknande.

När man skapar i modellera kan man även behöva olika verktyg. Men vad som egentligen är viktigast, förutom att man måste ha modellera, såklart, är att man har en stor dos fantasi, eller en aning om vad man vill skapa med sin modellera.

Med hjälp av fantasi och rätt sorts modellera för vad det är man vill skapa för något, kan man i princip göra vad som helst. Kanske tar ens fantasi och utvecklande kunskap en så långt i hobbyn att man blir riktigt duktig och får ställa ut sina verk. Kanske kan man sälja sina vackra skulpturer, modeller och avgjutningar man gjort i modellera.

Eller så kanske man bara vill skapa i modellera för egen skull, och smycka sitt eget hus med vackra skapelser.