Post-it – ett pålitligt märke

post it notesDen som behöver ordning och reda på kontoret eller i hemmet har säkert redan upptäckt denna skapelse, men det kan vara bra med en påminnelse. Post-it-lapparna är mycket populära när det gäller att samla ihop tankar, skriva påminnelser och sortera olika pappershögar. Det är inte konstigt.

Märket Post-it notes har ett stort sortiment av post-it-produkter. Post-it-lappen är den allra vanligaste och den som de flesta känner till. Den uppfanns av Dr. Spencer Silver men fick inget riktigt genomslag när den först kom. Ingen visste vad den var till för, inte ens han själv. Först sex år senare kom hans kollega på att han behövde ett bokmärke som satt fast i psalmboken och började använda post-it-lappen.

När det gäller märket Post-it startades det på 1980-talet och har allt sedan dess släppt nya produkter med karaktären av post-it. Idag kan du erbjudas post-it-lappar i olika storlekar, märkflikar i regnbågens färger, miljövänliga post-it, blockkuber vars lappar har extra starkt klister och överstrykningspennor med tillhörande märkflikar högst upp. Post-it är ett märke vars produkter underlättar vardagen för såväl kontorsarbetaren, studenten och hemmafixaren. Med Post-it glöms ingenting viktigt bort oavsett hur glömsk du är som person.