Plattång

plattång locktångÄr du en person som gillar att variera sin frisyr? Inte bara från kort till långt, utan kanske från rakt hår till stora lockar eller små subtila vågor? Då är plattång ett smart inköp.

En plattång kan nämligen inte bara platta ut håret och skapa en rak frisyr, den kan även användas för att skapa ökad volym, snygga lockar eller vågor som kan ge en fräsch känsla från dag till dag utan att behöva lägga ut onödiga hundralappar hos frisören.  En riktigt allt-i-allo maskin när det gäller hår!

En modern plattång är utformad för att du snabbt och enkelt ska kunna ordna till din frisyr som du vill, utan att onödig tid går åt och med minimala skador på håret. Keramiska värmeplattor tillsammans med kraftig effekt gör att temperaturen kan nå 200 grader på så lite som två sekunder, en riktig tidssparare! De keramiska värmeplattorna gör också det hela lättare genom att håret lättare glider genom plattången utan att fastna brännas vid. Vissa modeller har även inställningar för temperaturen, bra om du har lite känsligare hår.

Den stora variationen i form av prisklass, former och modeller gör att du kan hitta en plattång som passar just dig, ditt hår och din plånbok.