Stockholms landsbygd och Katrineholm – flytta dit

Stockholms landsbygd och Katrineholm ligger i två olika men angränsande län. Ska man flytta åt det hållet kanske inte valet enbart står mellan Stockholms landsbygd och Katrineholm, men det kan vara något att fundera över beroende på hur man vill bo. Stockholms landsbygd och Katrineholm är relativt olika, då Katrineholm är en tätort.

Vill man kanske inte bo mitt i Stockholm kan man välja Stockholms landsbygd och Katrineholm är ett val om man fortfarande vill bo i en större stad, men ingen alltför stor.

Om man känner att allt handlar om närheten till det viktigaste, till exempel mataffärer och liknande, samt priset och kvalitén på byggnaden man ska köpa eller hyra, kan man alltid jämföra på olika mäklarsidor.

Mellan Stockholms landsbygd och Katrineholm tar det minst en timme med bil, beroende på var på landsbygden man menar. Att åka in till Stockholm City tar runt två timmar. Däremot tar det bara en timme med kollektivtrafiken.

Katrineholm har alltså även relativt nära till Stockholm, om man känner att man vill åka dit då och då men varken vill bo på landet eller inne i en så stor stad.

Stockholms landsbygd är kanske mer för den som vill bo lite avsides men ändå ha nära till stan, och kanske har odlingar, djur och liknande.